Szállítási információk

Szállítási határidők

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ill. személyes átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

Rendelést kizárólag webáruházunkon keresztül fogadunk, telefonon nincs lehetőség rendelés leadására. Az akciós ajánlatok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként 990 Ft szállítási költséget számolunk fel. 3000 Ft alatti rendelés esetén 300 Ft csomagolási költség kerül felszámításra.

Figyeljen a kedvezményekre!Amennyiben kupont vagy pontot vált be, az kedvezményként csökkenti a kosár végösszegét. A kosár végösszegének a kedvezmények levonása után is el kell érnie a ingyenes szállítási értékhatárt, ellenkező esetben a szállítási költség felszámolásra kerül.

Átvétel FoxPost Csomagautomatában

  • Átvétel FoxPost Csomagautomatában: Most csak 590 Ft!
  • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a FoxPost Csomagautomatában való átvétel: ingyenes!

Átvétel GLS CsomagPonton

  • Átvétel GLS CsomagPonton: 990 Ft
  • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 1.290 Ft
  • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Bioboltunkban

A rendelés előzetes értesítés után az alábbi címen lévő üzletünkben vehető át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át. Üzletünkben történő átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges!

Személyes vásárlás megrendelés nélkül

77 m2-es új üzletünkben vitaminok, naturkozmetikumok és reformélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Üzletünkben lévő árak a ProVitamin.hu webáruházban feltüntetett árakkal azonos, így rendelés nélküli személyes vásárlás esetén a termékek a ProVitamin.hu webáruházban feltüntetett árakkal kerülnek értékesítésre.

Üzletünk és 650 m2-es logisztikai központunk az Alpha-Zoo / Alpha-Vet főépületében található:

 

Információs oldalaink:

További információk