Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 1%-10% közötti kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

 

Kiemelt termékek -10% törzsvásárlói kedvezménnyel!

A Törzsvásárlói Pontrendszer termékkategóriában lévő termékek esetén 10% a pontjóváírás mértéke.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra. Ezek a kedvezmények csak a kiemelt termékek esetén érvényesek.

 

Jóváírás folyamata

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, de A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

A rendelés alapján járó pontok jóváírása, a számla kiállítását követően, a rendelés Teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Pontbeváltás

Egy rendeléshez max. 5.000 Ft értékű pontot lehet beváltani.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 180 nap, azaz 6 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!